Najava i poziv na konferenciju o retkim neurotransmiterskim bolestima - Save the Date 29th September - 01st October 2022

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se konferencija o retkim neurotransmiterskim bolestima održati od 29. septembra do 01. oktobra 2022. godine u hotelu M, Beograd, Srbija. 

 

“Retke neurotransmiterske bolesti: od istraživanja do fokusiranih tretmana, jačanje iNTD mreže i osnaživanje pacijenata”

Hotel M, Bulevar Oslobođenja 56a, Beograd, Srbija

 29.09. – 01.10.2022.

 

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se konferencija o retkim neurotransmiterskim bolestima održati od 29. septembra do 01. oktobra 2022. godine u hotelu M, Beograd, Srbija. 

Konferencija će, uz poštovanje svih epidemioloških mera, biti organizovana u hotelu M, Beograd, ali će prisustvo većini sesija biti omogućeno i online u slučaju da niste u mogućnosti da putujete.

Opšti cilj konferencije je da okupi kliničare, istraživače i organizacije pacijenata, kako bi se omogućila interdisciplinarna razmena, u cilju promovisanja tretmana i unapređenja zdravlja osoba sa retkim neurotransmiterskim bolestima.

Na konferenciji će biti otvorene teme novih istraživanja u oblasti retkih neurotransmiterskih bolesti, proširenja i ojačanja iNTD mreže, uz razmenu znanja među svim učesnicima.

Pozivamo vas da svojim učešćem doprinesete uspehu konferencije! Sačuvajte datum, vidimo se u Beogradu 29.09. – 01.10.2022! Više detalja će uskoro biti dostupno na stranici ovde.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete konferenciji i želite da ostanete na mejling listi kako biste dobijali buduće informacije, pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Link za registraciju će uskoro biti dostupan.

This Networking event has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under the EJP RD COFUND-EJP N° 825575

 

ejpr